dotcomwebdesign.com
Site Map Contact Us Home Site Map Contact Us Home

Forside > Nyheder
 
 
10 september 2008

SPONSORER SØGES TIL KONKURRENCEN OM ”VIBORG-KRUSET” 2008


Hvert år afholder Viborg Gymnastik-Forening et stævne for landets bedste kvindelige idrætsgymnaster, - Viborg-kruset.


I 2006 kunne vi holde 40 års jubilæum på dette stævne, og den gang besluttede vi os til at invitere udenlandske gymnaster til at deltage, - ikke mindst for at tilføre VGF og dansk gymnastik en tiltrængt inspiration.

Ved konkurrencen om Viborg-kruset deltager ligeledes en del af vore yngre pigegymnaster i en opvisning, og deltager som hjælpere med forskellige opgaver før og under konkurrencen. Disse kommende gymnaster får således en mulighed for at være med, hvor det sker, så de senere har en ide om, hvad der kræves, når de selv skal til at konkurrere.

Stævnet i 2006 var en stor succes, og i 2007 havde vi ligeledes udenlandsk deltagelse. Dette vil vi gerne følge op ved fremtidige stævner, som afholdes hvert år i den sidste weekend i oktober.

Tidligere års deltagere fra bl.a. Sverige og Ungarn har allerede forespurgt vedr. det kommende stævne, da de igen meget gerne ønsker at deltage.

Vi ønsker at opretholde det høje niveau, således at deltagelse i dette stævne, som er et invitationsstævne, kan være en ”gulerod” for vores hjemlige elite,samtidig med at kendskabet til vores idrætsgren udbredes gennem medierne, og i den forbindelse har TV Midtvest de sidste år vist interessere og har sendt frastævnet.

Et stort stævne med udenlandsk deltagelse er selvfølgelig ikke gratis, og vi har et budget på omkring 30.000,-. Dette er noget mere end en forening, som er drevet på frivillig basis, kan blive ved med at magte.

Derfor tillader vi os at ansøge om sponsorater med henblik på dette arrangement. Ethvert beløb vil blive modtaget med kyshånd.

Venlig hilsen


Hans Peter Nielsen

Viborg Gymnastik-Forening

86600246 / 2078 2885
trillehp@mail.dk

Nuværende sponsor:

 
 

Undermenu

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Powered By Infokey A/S | Design By Infokey A/S | Erling Post Madsen